Kies voor een unieke seizoensbehandeling, deze brengt je in balans bij het wisselen van het seizoen. Elke seizoensbehandeling is anders. De massagetechnieken zijn anders, met elk hun eigen doel dat past bij het seizoen. De gebruikte werkstoffen bereiden jouw huid optimaal voor op de weersverandering. Een bijzondere unieke ervaring, voor je huid én die zorgt voor een diepe ontspanning door de combinatie van geur en massage.

Bij de combo-behandelingen kies je je eigen kleur die op dat moment jou het meest aanspreekt, daarmee geef ik een unieke well-being ervaring. Even loskomen van de dagelijkse drukte geeft je weer nieuwe energie. Dat heerlijke momentje voor jezelf geeft je de boost om er weer tegenaan te kunnen gaan. Er zijn 14 verschillende kleuren met bijbehorende geuren en werking. Bijvoorbeeld:

Smaragdgroen; de geur Den: Adem, ervaar meer lucht herstelt en vernieuwt.
Purper; de geur Ceder: herstelt verloren energie, opnieuw contact maken met je eigen lichaam.
Turkoois; de geur YlangYlang: weg van de stress en stimuleert het loslaten.


Lichaamsmassages: even tijd voor jezelf

Haptonomische massage
Heerlijk genieten van een haptonomische ontspanningsmassage. De vaardige handen die jouw spieren onder handen nemen zorgen voor een soepel lichaam. De combinatie van meerdere massagetechnieken werken vooral op het gevoel. Een unieke ervaring voor lichaam en geest. Je komt helemaal tot rust.

Hotstone massage
Geniet van een aangename anti-stress massage met de warmte van vulkanische stenen. Laat alle dagelijkse beslommeringen van je afglijden en geniet van de heerlijke aromatische oliën, de aangename warmte en de ontspannende werking van de hotstone massage. Je voelt de totale ontspanning.

Maak een afspraak