Natuurlijke huidverjonging door massages en lichttherapie. Voor een stevige, stralende huid
Huidverjonging is de gezichtshuid trainen en masseren, zodat de huid er jonger uitziet dan je leeftijd. Dit doen we met massages (voor een liftend effect), op het bindweefsel (voor rimpelbestrijding) en op het collageen (voor meer volume in de huid). Op een holistische manier doen we dit samen met nutricosmetics die de huid van binnenuit voeden en verstevigen. Thuis kan je het vasthouden of zelfs verbeteren met de dagelijkse sculpting thuistraining. Zoals je je lichaam ook traint om in vorm te blijven.

Photon laser voor meer energie in de cellen
Door de lichtbehandeling van deze pijnloze koude laser,  wordt de huid jaren jonger en vitaler. De cellen worden weer opgeladen met lichaamseigen energie. Daardoor krijg je een mooie gezonde huid op een zachte, puur natuurlijke biologische manier. Met een duurzaam resultaat.

Collageenlichttherapie geeft je huid een extra Boost
Hiermee wordt de huid weer geactiveerd. Fijne lijntjes, rimpels en roodheid worden verminderd. Een combinatie van infrarood licht, afgezwakt met een medisch gepatenteerd waterfilter, dringt door tot in de huidcellen. Deze worden geprikkeld door de lichtsignalen, waardoor natuurlijke processen weer worden hersteld. de collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd, wat zorgt voor meer volume in de huid. De behandeling is zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Het licht is absoluut veilig en er is geen hersteltijd nodig: u ziet meteen resultaat!

Natural Face Lifting de verjongende bindweefselmassage
Natural Face Lifting is een bindweefsel massage, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen én mannen. Al na één behandeling verschijnt een frisse nieuwe vitaliteit in het gelaat. Resultaat:

  • diepe gelaatsrimpels vervagen;
  • kleine rimpels verdwijnen;
  • de oogcontouren worden gladder;
  • de huid wordt gezonder en vitaler, verzakkingen worden gelift;
  • betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen, wat zorgt voor een mooie, gladde huid.

Tone Booster werkt op het spierweefsel voor een strakker contour van je gezicht
Tone Booster is een massagetechniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed! Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat.

Collagen Booster doet de rimpels vervagen
Collagen Booster is een massagetechniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat. Een krachtige bindweefseltechniek die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. We zien onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt.

Sculpting is voor jouw om iedere dag thuis je huid in conditie en strak te houden
Sculpting is een self-treatment voor het gelaat, de hals en het decolleté. Het is een doordachte, efficiënte en praktische aanpak die jij met de vingers en de handpalmen op je zelf uitvoert. De resultaten zijn verbluffend! Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een veel betere opname van de actieve werkstoffen van de producten in jouw huid. De gelaatsspieren worden getraind waardoor oogleden gelift worden, rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken.

Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budget vriendelijk doordat je het “intense werk” thuis zelf doet. Toch is het een gepersonaliseerde aanpak, professioneel begeleid en met de gepaste producten voor jouw huid.

Kuurbehandelingen
Wil je een snellere opbouw van je huid? Waardoor je er jaren jonger uit gaat zien?

Dan is het allerbeste resultaat te behalen in kuurverband. 1-2 keer per week behandelen in een kuur van 3, 6 of 9 behandelingen. Dit hangt af van de kwaliteit van je huid. We kunnen dan huidverjongend werken. We stimuleren de cel vernieuwing, waardoor rimpels vervagen en de huid verstrakt. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies!

Om dit resultaat vast te houden is het optimaal om de huidverjongende of huidverbeterende behandelingen 1x per maand te doen, omdat de huid iedere 3 à 4 weken van binnenuit weer helemaal vernieuwd is. Je kunt daarnaast thuis sculpting gaan doen om het resultaat nog beter en langer vast te houden.

Daarnaast zijn de innerlijke en emotionele verzorging ook heel belangrijk:

INNERLIJKE verzorging: neem de juiste voeding en nutri-cosmetics om aan de behoefte van jouw huid tegemoet te komen. Kom gerust langs voor een persoonlijk advies. Drink voldoende water. En eet genoeg vers fruit en groenten.

EMOTIONELE verzorging: doe leuke dingen met vrienden. Maak die afspraak, ga sporten, naar yoga, ontdek jouw passie in het leven. Een opgewekte geest draagt bij aan jouw algehele gezondheid van binnen en van buiten.

Boek gerust eerst een proefbehandeling, zodat we na een uitgebreide intake samen kunnen kijken wat het beste voor jouw huid is. Deze behandeling is eenmalig te boeken!

Maak een afspraak