Ervaringen van klanten


Ik ben heel blij met de behandelingen en ik hoor de laatste tijd steeds meer dat ik er goed uitzie. Volgens mij heeft dat zeker ook met de behandeling die ik bij jouw salon krijg te maken. Ik was nooit zo bewust met mezelf bezig, maar vind het nu leuk dat ik complimenten krijg en vaak ook goed op de foto sta. Volgens mij heeft het dus echt zin om deze behandeling in combinatie met de producten van Laviesage te gebruiken en zonder kunstingrepen er goed uit te kunnen zien.

– Marieke Rijk –


Bij een open avond bij Tanja over o.a. voeding, LavieSage producten en lichttherapie, raakte ik geïnteresseerd in de Photonlaser. Mijn huid zag er niet verkeerd uit, wat probleempjes met couperose, maar ook de veroudering treedt in.

Het verhaal rond verjonging van de huid op deze nieuwe manier met lasertherapie lijkt mij een gezonde ontwikkeling. Samen met voedingssupplementen die Tanja mij voorstelde, ben ik intensief behandeld. De behandeling op zich is prettig, rustig en verwarmd de huid een beetje. Na twee maanden zag ik de huid al steviger worden: rimpels rond de mond en neusvleugels verminderden. De couperose is ook minder, dus al met al vind ik de lasertherapie geslaagd!

Door 1x per 6 weken de Photonlaserbehandeling bij te houden, kan de huid blijven verjongen. En dat is toch wat je wilt: langer een mooie en elastische huid behouden!

– Karin Sijp-Schutte –

Maak een afspraak