Wil jij ook jouw huidconditie duurzaam verbeteren zonder schadelijke cosmetica te gebruiken?

Wil je fijne lijntjes verminderen, van je acne of van jouw zeer droge huid af? Maak dan een afspraak voor een behandeling. Boek een proefbehandeling, zodat we na een uitgebreide huidanalyse samen kunnen kijken wat het beste voor jouw huid is.

Natuurlijk mooi van binnen en van buiten.

Gezichtsbehandelingen: 

Huidverbeterende behandelingen voor een droge huid, acne of rode adertjes
Een gezonde en mooie huid. De huidverbeterende behandeling verhoogt de weerstand en verbetert de huidconditie. Door de pure natuurlijke ingrediënten. De behandeling is zeer geschikt om de huid weer in balans te brengen. Daarnaast kunnen we oneffenheden, zoals gesprongen adertjes en steelwratjes, veilig verwijderen.

Meridiaan massage brengt je huid en je hele lichaam weer in balans
Dit is een zachte massage van het gelaat. Hierbij worden de meridianen (de energiebanen van het lichaam) en de vijf energie elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water behandeld. Dit helpt de huidbalans weer te vinden. Het hele lichaam komt tot rust, in ons jachtig leven is dit een welkome behandeling.

Kuurbehandelingen
Wil je een snelle verbetering. Of een snellere opbouw van je huid?

Het allerbeste resultaat behalen we in kuurverband. 1-2 keer per week behandelen in een kuur van 3, 6 of 9 behandelingen. Dit hangt af van de kwaliteit van je huid. Dit bespreken we samen in de salon. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies!

Dan is het optimaal om de huidverbeterende behandelingen 1x per maand te doen, omdat de huid iedere 3 à 4 weken van binnenuit weer helemaal vernieuwd is.

Nog beter is het om deze behandelingen te combineren met de inwendige opbouw met nutricosmetics, oftewel voedingssupplementen.

Boek gerust eerst een proefbehandeling, zodat we na een uitgebreide intake samen kunnen kijken wat het beste voor jouw huid is. Deze behandeling is eenmalig te boeken!

Maak een afspraak