Huidverzorgende ontspannende behandelingen
Een stralende huid laat meteen een goede indruk achter. 99 LifeStyle heeft een heerlijke behandeling die de huid verzorgt en het vochtgehalte op pijl houdt. De unieke natuurlijke producten houden de huid soepel en zacht. Daarnaast is de behandeling heerlijk ontspannend en bijzonder weldadig.

Naast de gezichtsbehandelingen is ontspanning en tijd voor jezelf ook erg belangrijk. Je kunt bij 99 LifeStyle een heerlijke ontspannende lichaamsmassage bij je gezichtsbehandeling boeken!

Lichaamsmassages: even tijd voor jezelf

Haptonomische massage
Heerlijk genieten van een haptonomische ontspanningsmassage. De vaardige handen die jouw spieren onder handen nemen zorgen voor een soepel lichaam. De combinatie van meerdere massagetechnieken werken vooral op het gevoel. Een unieke ervaring voor lichaam en geest. Je komt helemaal tot rust.

Hotstone massage
Geniet van een aangename anti-stress massage met de warmte van vulkanische stenen. Laat alle dagelijkse beslommeringen van je afglijden en geniet van de heerlijke aromatische oliën, de aangename warmte en de ontspannende werking van de hotstone massage. Je voelt de totale ontspanning.

Maak een afspraak